Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Ομοιοπαθητικής « Δράσεις / Αντιδράσεις Ομοιοπαθητικών Μέσων και Διαχείριση Χρόνιων Περιπτώσεων» με τον Kim Elia, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IKKO) με την υποστήριξη του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ).

Ο παγκοσμίου φήμης Ομοιοπαθητικός Κίμ Ελία (Kim Elia), προσκεκλημένος του Ιπποκράτειου Κέντρου Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (ΙΚΚΟ), οδήγησε τους συμμετέχοντες, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, στην οπτική της Ομοιοπαθητικής! Ο Kιμ Ελία, αναλύοντας χρόνιες περιπτώσεις που έχει διαχειριστεί, παρουσίασε τον τρόπο σκέψης και δράσης που ακολούθησε. Παρουσίασε δράσεις και αντιδράσεις  των ομοιοπαθητικών θεραπευτικών μέσων που επέλεξε, τονίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο τις  διαφοροποιήσεις τους, ώστε να γίνουν αντιληπτές  οι λεπτές αποχρώσεις τους που οδηγούν τον Ομοιοπαθητικό να επιλέξει το «όμοιο» θεραπευτικό μέσο και να είναι σε θέση  να ακολουθήσει μια επιτυχημένη θεραπευτική πορεία σε κάθε περίπτωση, καθώς και σε κάθε χρονική στιγμή της εξέλιξής της. Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, αναλύοντας την σκέψη και την μεθοδολογία του, προέτρεψε τους συμμετέχοντες να επιμένουν καθημερινά στην επιμόρφωσή τους σε όλο και περισσότερα ομοιοπαθητικά μέσα και κυρίως στην εμβάθυνση και κατανόηση των παραγράφων από το ΟΡΓΑΝΟ του Σ. Χάϊνεμαν!

Συμπαραστάτες, με την ευγενική τους χορηγία στο σεμινάριο, στάθηκαν: το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ομοιοπαθητικής «Vithoulkas Compass» ,  η εταιρεία «FREZYDERM»  και η «Holistic Life» σταθερή χορηγός επικοινωνίας του ΙΚΚΟ.

Στο τέλος του σεμιναρίου, χορηγήθηκαν από το Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IKKO)  «Βεβαιώσεις Παρακολούθησης» σε όλους τους συμμετέχοντες.